L’exposició a Terrassa va ser un èxit

El passat dissabte 20 d’octubre va tenir lloc l’exposició “Recreem el món. No a la violència” al Centre Sunuker de Terrassa. En la creació de l’exposició havien participat l’alumnat dels Instituts Mont Perdut de Terrassa i Bellulla de Canovelles. A través d’un programa de formació van realitzar una sèrie de material per sensibilitzar al seu entorn social sobre les causes estructurals que provoquen la violència per qüestió de gènere, entre d’altres, com de religió, procedència…

A l’exposició van estar presents membres de l’Ajuntament, els quals, van presentar el seu programa contra les violències de gènere, i més específicament contra la MGF. També van participar la comunitat senegalesa, marroquina i d’altres. Va ser un espai de compartir experiències, de reflexió i de veure conjuntament com millorar la situació de discriminació i desigualtat que viuen les dones i les persones que venen d’altres indrets.

Us deixem amb el recull fotogràfic de l’exposició. Moltes gràcies a totes les participants i en especial a l’Associació Catalana de Residents Senegalesos al Vallès Occidental.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *